Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Клімат
  • Снігова буря відрізала Мюнхен від решти світу — літаки та потяги скасовані, вулиці засипало (ФОТО)

Снігова буря відрізала Мюнхен від решти світу — літаки та потяги скасовані, вулиці засипало (ФОТО)

Проте дехто позитивно сприйняв зимову атмосферу, створену снігопадом.

1 хв на прочитання03 Грудня 2023, 07:32
Засніжені автомобілі припарковані на вулицях після сильного снігопаду, що обрушився на Баварію та її столицю Мюнхен, Німеччина, 2 грудня 2023 року. Фото: Reuters Засніжені автомобілі припарковані на вулицях після сильного снігопаду, що обрушився на Баварію та її столицю Мюнхен, Німеччина, 2 грудня 2023 року. Фото: Reuters
Поділитись:

Сильний снігопад у Баварії 2 грудня призвів до скасування літаків і поїздів далекого прямування до Мюнхена та з нього, закриття різдвяних ринків, неможливості роботи деяких гірськолижних підйомників і скасування футбольного матчу, оскільки місто бореться з ожеледицею. Про це повідомляє Reuters.

Декому з пасажирів аеропорту Мюнхена, які застрягла в очікуванні рейсу, довелося прокопувати собі шлях на паркування лопатами, а потім брати таксі, тому що автобуси не ходили.

Потяги не можуть прибути на центральний залізничний вокзал Мюнхена, повідомляє Deutsche Bahn на своєму сайті. Очікується, що зупинка руху триватиме весь день, зі значними затримками до понеділка.

Місцеві ЗМІ повідомляють про численні транспортні аварії та затори на зледенілих дорогах, а Німецька метеорологічна служба прогнозує, що до вечора суботи випаде 30-40 см снігу.

Матч Бундесліги між мюнхенською «Баварією» та берлінським «Юніоном» також був відкладений через сильний снігопад.

Проте деякі жителі Мюнхена позитивно сприйняли зимову атмосферу, створену снігопадом.

«Нарешті знову сніг. Я думаю, що це чудово, тому що стало трохи тихіше. Загалом атмосфера стала приємнішою», — сказав місцевий житель, прогулюючись засніженими вулицями.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.