Догори
Дати відгук

Кілька нестандартних ідей, як провести з дітьми час морозів

Це може стати справжньою пригодою.

1 хв на прочитання27 Листопада 2023, 17:14
Фото ілюстративне Фото ілюстративне
Поділитись:

Коли краєвид за вікном стає білим від снігу, це чудова нагода відірватися від гаджетів і провести час із дітьми. Причому це може стати справжньою пригодою. Пропонуємо кілька нестандартних ідей.

Зимовий ліхтар. Разом із дітьми ви можете створити справжню скульптуру, що схожа на вігвам із снігових кульок. Поставте в центр композиції маленький ввімкнений ліхтарик — виглядатиме, як справжня зимова казка.

Барвисті сфери. Щоб додати соковитих фарб у білий день, наповніть повітряні кульки забарвленою водою і покладіть їх на мороз. Коли вода застигне, зніміть оболонку. Вийдуть справжні чарівні кулі

Домашній сніговик. Разом із своєю дитиною зліпіть маленького сніговика і запропонуйте дитині дати йому ім'я. Снігового друга можна поселити в морозильній камері до настання тривалих морозів.

Малювання на снігу. Віддайтеся творчості разом із дітьми, малюючи на снігу яскраві малюнки за допомогою барвників для снігу.

Морозяні бульбашки. Мильні бульбашки асоціюються з сонячним літом, але насправді ви просто не намагалися запустити їх у сонячний, морозний день. Дитина буде вражена неймовірними візерунками, які утворяться на бульбашках.

Дерево бажань. Причепурити можна не тільки ялинку. Із будь-якої домашньої квітки можна зробити «дерево бажань», повісивши на кімнатній рослині кольорові папірці з записаними бажаннями або мріями — а раптом це допоможе вашим мріям частіше збуватися?

Також ми писали про екранну залежність у дітей і дорослих: консультує лікар.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost