Сніданок для лінивих — «вареники» з сиром

1 хв на прочитання27 Липня 2022, 07:46

Подавати на стіл їх можна з варенням.

Ліниві вареники готуються набагато швидше за «класичні».

Інгредієнти:

куряче яйце — 1 шт;

сир — 200 г;

пшеничне борошно — 30 г;

цукор — за смаком;

сіль — за смаком.

Приготування.

У широку миску викласти сир, додати яйце, цукор і борошно, виделкою змішати до однорідної консистенції. Якщо маса вийшла занадто липкою, додати ще борошна, але не більше половини столової ложки.

Посипати стіл невеликою кількістю борошна й викласти сирну масу. Розділити на дві рівні частини та з кожної скачати ковбаски однакової товщини.

Гострим ножем нарізати ковбаски на однакові невеликі шматочки. За бажання можна трохи приплюснути потім кожен шматочок і надати йому округлої форми.

У невеликій каструлі довести до кипіння воду. Обережно один за одним опустити «вареники» в киплячу воду. Варити, злегка помішуючи, поки всі «вареники» не спливуть на поверхню плюс ще хвилину.

Готові «вареники» викласти з каструлі на тарілки й полити варенням, наприклад, абрикосовим. Подавати їх можна гарячими чи теплими.

Також ми застерігали: не їжте це на сніданок, радить дієтолог.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: