Смажені пиріжки лише за 20 хвилин: найпростіший рецепт
Цей рецепт обов'яково стане улюбленим.
Пиріжки виходять надзвичайно пухкими та смачними.
ЯК ПРИГОТУВАТИ СМАЖЕНІ ПИРІЖКИ?
Для приготування вам знадобиться:
- кефір - 300 мл;
- сода – половинка чайної ложки;
- яйце – 1 штука;
- цукор – 2 столові ложки;
- борошно – близько 450-500 г;
- рослинна олія - 20 мл та олія для смаження;
- сир або сирний сир - 200 г;
- ковбаса – 200 г;
- свіжа зелень - на ваш вибір.
У велику миску наливаємо кефір і додаємо соду, яйце та цукор. Ретельно збиваємо інгредієнти за допомогою віночка.
Просіюємо борошно в суміш кефіру і замішуємо тісто на смажені пиріжки. Потім влийте в тісто олію і продовжуйте місити, поки масло повністю вбереться. Покрийте тісто харчовою плівкою та залиште на 15 хвилин для відпочинку.
Натріть ковбасу на великій тертці, а свіжу зелень дрібно нарубати. Потім змішайте їх із сиром в одній мисці.
Розділіть тісто на дві рівні частини та розкачайте кожну частину у тонкий шар.
На перший шар тесту викладіть начинку на невеликій відстані один від одного.
Покладіть другу частину тесту зверху начинки. За допомогою ємності потрібного діаметру видавіть пиріжки, за потреби додатково защипнувши краї.
Розігрійте сковороду з|із| маслом|мастилом| і викладете пиріжки на гарячу сковороду. Обсмажуйте з обох боків до отримання золотистої скоринки.
Тепер у вас є відмінний рецепт смажених пиріжків із незвичайною начинкою. Смачного!