Шакшука — це вишукана страва, яка поєднує в собі простоту та неперевершений смак. Традиційний рецепт цієї страви вражає своєю легкістю приготування. Ця запашна та смачна страва стане ідеальним початком будь-якого дня.
Інгредієнти:
яйця — 3 шт.;
помідор — 1 середній;
цибуля ріпчаста — 1 невеликий;
часник — 2 зубчики;
томатна паста — 2 ст. л.;
приправа («пул бібер» або перець чилі);
паприка;
сіль;
перець;
зелень;
вода (можливо) — трохи.
Приготування.
Цибулю та часник дрібно нарізати, обсмажити до золотистого кольору.
Додати нарізаний помідор і томатну пасту.
Посолити, додати спеції та нарізану зелень. Тушкувати кілька хвилин.
У поглиблення додати яйця, трохи їх посолити. Смажити до бажаного рівня готовності яєць (можна накрити кришкою).
Більше новин читайте на GreenPost.