Смаковий бум: літній рецепт панакоти 

1 хв на прочитання11 годин тому
Фото: Allrecipes.com

Легкий і доступний десерт, що ідеально підходить для двох порцій.

Панакота з ягодами — це легкий і доступний десерт, що ідеально підходить для двох порцій, а його приготування займе близько години.

Інгредієнти:

вершки 35% — 250 мл;

цукор — 4 столові ложки;

желатин — 10 г;

ягоди — 10 г.

Покрокове приготування.

Замочити желатин у приблизно трьох столових ложках води, дати йому набрякнути.

У невеликій каструлі розігріти вершки, додати цукор і ретельно перемішати до повного розчинення.

Додати набряклий желатин до гарячих вершків і перемішувати, доки желатин повністю не розчиниться.

Розлити вершкову суміш у порційні формочки. Дати охолонути до кімнатної температури, а потім помістити у холодильник до повного застигання.

Подрібнити ягоди в пюре за допомогою блендера.

Викласти ягідне пюре поверх застиглої вершкової основи у формочках. Знову помістити десерт у холодильник на 20-30 хвилин перед подачею.

Більше новин читайте з GreenPost.

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: