Панакота з ягодами — це легкий і доступний десерт, що ідеально підходить для двох порцій, а його приготування займе близько години.
Інгредієнти:
вершки 35% — 250 мл;
цукор — 4 столові ложки;
желатин — 10 г;
ягоди — 10 г.
Покрокове приготування.
Замочити желатин у приблизно трьох столових ложках води, дати йому набрякнути.
У невеликій каструлі розігріти вершки, додати цукор і ретельно перемішати до повного розчинення.
Додати набряклий желатин до гарячих вершків і перемішувати, доки желатин повністю не розчиниться.
Розлити вершкову суміш у порційні формочки. Дати охолонути до кімнатної температури, а потім помістити у холодильник до повного застигання.
Подрібнити ягоди в пюре за допомогою блендера.
Викласти ягідне пюре поверх застиглої вершкової основи у формочках. Знову помістити десерт у холодильник на 20-30 хвилин перед подачею.
Більше новин читайте з GreenPost.