Догори
Дати відгук

Смак, як у свіжої: простий рецепт кукурудзи, яку можна їсти всю зиму

Така кукурудза може зберігатися протягом двох років, вона чудово підходить для салатів, овочевого рагу і просто як перекус.

1 хв на прочитання27 Серпня 2023, 01:13
Поділитись:

Якщо ви волієте й узимку їсти кукурудзу саме з качанами, тоді цей простий  рецепт для вас.

Інгредієнти:

кукурудза — 10 шт.;

сіль на кожну банку — 1½ ст.л.;

цукор — по 1 ст.л. на кожну банку;

окріп.

Приготування.

Банки потрібні об’ємом 3 л. Їх слід добре помити і разом із кришками стерилізувати.

Кукурудзяні качани очистити від листя, волокон і добре промити. Відрізати хвостики.

Вкласти качани в банку поряд один з одним, аби більше вмістилося.

Всипати в кожну банку сіль і цукор. У каструлю покласти рушник, поставити банки та влити гарячу воду.

Стерилізувати банки з моменту закипання 30 хвилин.

Закрутити кришками банки, залишити остигати і потім відправити на зберігання до підвалу.

Так законсервована кукурудза може зберігатися протягом двох років, вона чудово підходить для салатів, овочевого рагу і просто як перекус.

Ми вже писали про кукурудзу — чому її варто приготувати і як це зробити.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.