Догори
Дати відгук

Смак із дитинства: хрумкі грінки до сніданку

Рецепт на 3 особи.

1 хв на прочитання27 Грудня 2022, 06:34
Поділитись:

Хто не пам’ятає з дитинства смак грінок на сніданок? Проста та улюблена всіма дітьми страва нашвидкуруч, зручна ще й тим, що ви можете з користю використати підсохлий хліб, що лежить у вас вже декілька днів. Рецепт на 3 особи.

  •  6 скибок білого чи сірого хліба
  •  50 гр цукру (краще коричневого)
  •  3 яйця
  •  250 мл 250 мл молока

1

Збити яйця з цукром та молоком

2

Є два способи приготування грінок :

а) кожну скибку хліба добре намочити в молочній суміші та обсмажити з двох сторін на нагрітій пательні в маслі чи рослинній олії без запаху

3

б) змастити маслом форму для запікання, викласти туди змочені в яйцях з молоком скибки хліба, залити залишками суміші, при бажанні додатково поцукрувати і запікати при 180 градусах до золотої скоринки. Смачного!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.