Вєтрова Влада1 хв на прочитання23 Серпня 2022, 14:39
Рецепт нового супчика на обід. Він ситний, ароматний та дуже смачний. У ньому є грибочки, м’ясо та гречка. Суп має досить цікавий смак. точно сподобається вашим близьким і стане найчастішим гостем на вашому столі, пише «Прості рецепти».
Інгредієнти
- Вода 5л
- Ребра свинячі 500г
- Гречка 100г
- Картопля 800г
- Цибуля ріпчаста 1шт
- Морква1шт
- Печериці свіжі 200г
- Чорний перець горошком 4шт
- Лавровий лист 2шт
- Сіль1ст.л.
- Часник 2зубчики
ПРИГОТУВАННЯ:
- Реберця нарізаємо порційними шматочками і кладемо в каструлю. Заливаємо водою та ставимо на плиту. Доводимо до кипіння та знімаємо пінку.
- Гриби нарізаємо пластинками. Кладемо на суху сковороду та обсмажуємо до випаровування рідини.
- цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Очищаємо моркву та натираємо на великій тертці. Очищену картоплю нарізаємо довільними шматочками.
- До грибів додаємо олію та цибулю. Обсмажуємо до прозорості цибулі та додаємо моркву. Все перемішуємо та обсмажуємо 5-6 хвилин.
- У бульйон додаємо перець та сіль. Варимо 30 хвилин.
- Гречку обсмажуємо на сухій сковороді 5-6 хвилин, періодично помішуючи.
- У бульйон додаємо картоплю та овочі. Все перемішуємо та варимо на повільному вогні 10 хвилин. Потім додаємо гречку і варимо майже до готовності. Потім додаємо лавровий лист та подрібнений часник.
- Готовий суп подаємо із зеленню та сухариками.