Пропонуємо рецепт нового супчика на обід. Він ситний, ароматний та дуже смачний. У ньому є гриби, м’ясо та гречка.
Суп має досить цікавий смак. точно сподобається вашим близьким і стане найчастішим гостем на вашому столі.
1. Реберця нарізаємо порційними шматочками і кладемо в каструлю. Заливаємо водою та ставимо на плиту. Доводимо до кипіння та знімаємо пінку.
2. Гриби нарізаємо пластинками. Кладемо на суху сковороду та обсмажуємо до випаровування рідини.
3. цибулю очищаємо і нарізаємо дрібними шматочками. Очищаємо моркву та натираємо на великій тертці. Очищену картоплю нарізаємо довільними шматочками.
4. До грибів додаємо олію та цибулю. Обсмажуємо до прозорості цибулі та додаємо моркву. Все перемішуємо та обсмажуємо 5-6 хвилин.
5. У бульйон додаємо перець та сіль. Варимо 30 хвилин.
6. Гречку обсмажуємо на сухій сковороді 5-6 хвилин, періодично помішуючи.
7. У бульйон додаємо картоплю та овочі. Все перемішуємо та варимо на повільному вогні 10 хвилин. Потім додаємо гречку і варимо майже до готовності. Потім додаємо лавровий лист та подрібнений часник.
8. Готовий суп подаємо із зеленню та сухариками.
Більше новин читайте на GreenPost.