Заварні млинці з сиром — це ідеальний варіант для сніданку чи легкого десерту. Вони виходять ніжними, тонкими та буквально тануть у роті, а завдяки додаванню окропу в тісто стають особливо м’якими. Такі млинці можна подавати зі свіжими ягодами, медом чи улюбленим варенням, створюючи щоразу новий смак. Простий рецепт, доступні інгредієнти та гарантований результат — саме те, що потрібно для ідеального частування!
Інгредієнти:
молоко — 1 склянка;
вода (окріп) — 1 склянка;
яйця курячі — 3 штуки;
борошно — 250 г;
ванілін — на кінчику ножа;
сіль;
олія — 2 ст. л.;
сир — 300 г;
сметана — 50 г;
цукор — до смаку + 2 ст. л. для начинки.
Приготування.
У глибоку посудину розбити яйця, додати сіль, цукор і ванілін. Потім влити тепле молоко, всипати борошно і перемішати.
Додати теплу воду, ½ олії і ще раз перемішайте.
Добре розігріти сковороду, змастити маслом і влити тісто. Обсмажити млинці з двох боків до золотистого кольору.
Взяти сир, сметану, цукор і подрібнити у блендері. Додати начинку до центру млинців і загорнути їх у трубочку чи конвертиком.
Більше новин читайте на GreenPost.