Смачні салати з мінімуму інгредієнтів: ТОП-3 рецепти
Максимально прості та швидкі в приготуванні салатию
Оригінальні, смачні, але дуже прості як у приготуванні, так і в інгредієнтах салати. Такі страви допоможуть тобі урізноманітнити раціон та додадуть ідей для створення власних рецептів.
ТОП-3 простих салати з мінімума інгредієнтів
- Салат «Рідне поле»
Простий і пісний салат з горошком прикрасить смак смаженого насіння льону. Ти можеш модифікувати салат на свій смак, додавши інгредієнти, які є у твоєму холодильнику.
Інгредієнти:
- 2 картоплини
- 3 мариновані огірки
- 0,5 цибулі червоної
- 0,5 банки горошку зеленого
- 1 ст. л. насіння льону
- 2 ст. л. рослинної олії (ароматної)
- сіль — до смаку
Приготування:
- Картоплю відвари, остуди, очисти і наріж кубиками. Переклади в салатницю.
- Огірки наріж кубиками або соломкою і додай до картоплі.
- Цибулю наріж тонкими півкільцями і додай до салату. Туди ж додай зеленого горошку.
- Насіння льону підсмаж на сухій пательні протягом 1 хвилини, стеж, щоб вони не згоріли, помішуй. Потім додай у салат.
- Посоли салат і заправ рослинною олією. Добре перемішай.
- Легкий салат із квасолею
Простий, освіжаючий і ситний салат буде підвладний навіть тому, хто вперше щось готує. Можеш використовувати будь-яку квасолю — червону та білу. Може бути гарніром до м’яса або самостійною стравою.
Інгредієнти:
- 900 г квасолі консервованої
- 2 болгарські перці
- 1 цибулина
- 1 пучок петрушки
- 2 лимони
- 2 ст. л. оливкової олії
- сіль — до смаку
Приготування:
- Болгарський перець наріж соломкою, цибулю — півкільцями. Склади овочі в салатницю.
- Злий з консервованої квасолі рідину та додай до овочів.
- Подрібни петрушку та додай у салат. Посоли за смаком.
- Приготуй заправку: змішай оливкову олію із соком лимонів, добре перемішай і полий салат. Подавай одразу, як приготувала.
- Салат сирно-горіховий
Салат має пікантний смак, а ковбасний сир ще й створить враження м’ясних інгредієнтів. Суперпростий, але дуже смачний салат стане твоїм фаворитом.
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 100 г сиру ковбасного
- 1 жменя горіхів волоських
- 3 зубчики часнику
- 3 ст. л. майонезу
Приготування:
- Яйця відвари, остуди, очисти і наріж кубиками.
- Горіхи дрібно порубай і додай до яєць.
- Часник пропусти через часникодавку і додай до салату.
- Заправ все майонезом і добре перемішай.