Помідори виходять настільки смачними, що ми більше не використовуємо інші рецепти, вони виходять такими ж, як ніби квасилися в бочці, а не просто в емальованій каструлі або великій банці, пише «Прості рецепти».
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
Процес приготування
Помідори потрібно брати щільні сорти.
Миємо помідори та зелень.
Гострий перчик ріжемо кружальцями, часник – часточками.
У велику каструлю на дно укладаємо зелень та гострий перець, перець горошком, часник.
Укладаємо помідори частину.
Зверху кладемо знову зелень і насіння кропу, якщо у вас є або парасольки і кладемо другу частину томатів.
Накриваємо все зеленню і обов’язково кладемо зверху листя хрону, щоб не з’являлася пліснява.
У воді розчиняємо сіль та цукор – кількість в рецепті дано на 1 літр води, тому, якщо ви робите більше чи менше, ніж у рецепті, правильно розраховуйте обсяги інгредієнтів.
Заливаємо маринадом томати, накриваємо кришкою.
За тиждень прибираємо піну і можна помідори їсти.
Виходить дуже смачна, квашена закуска.