Смачні квашені помідори, як із бочки

1 хв на прочитання14 Серпня 2022, 11:15

Ніби квасилися в бочці

Помідори виходять настільки смачними, що ми більше не використовуємо інші рецепти, вони виходять такими ж, як ніби квасилися в бочці, а не просто в емальованій каструлі або великій банці, пише «Прості рецепти».

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

Процес приготування

Помідори потрібно брати щільні сорти.

Миємо помідори та зелень.

Гострий перчик ріжемо кружальцями, часник – часточками.

У велику каструлю на дно укладаємо зелень та гострий перець, перець горошком, часник.

Укладаємо помідори частину.

Зверху кладемо знову зелень і насіння кропу, якщо у вас є або парасольки і кладемо другу частину томатів.

Накриваємо все зеленню і обов’язково кладемо зверху листя хрону, щоб не з’являлася пліснява.

У воді розчиняємо сіль та цукор – кількість в рецепті дано на 1 літр води, тому, якщо ви робите більше чи менше, ніж у рецепті, правильно розраховуйте обсяги інгредієнтів.

Заливаємо маринадом томати, накриваємо кришкою.

За тиждень прибираємо піну і можна помідори їсти.

Виходить дуже смачна, квашена закуска.

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: