Традиційний салат із моркви та плавленого сирку з часником, який багато хто давно забув. Сьогодні цей салат може бути намазкою для бутербродів, начинкою та кремом для закусочних тортів.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
Процес приготування
Моркву вибирайте солодку та соковиту, від її якості залежить смак усього салату.
Тремо моркву і плавлені сирки, часник на середній тертці.
Змішуємо з майонезом і до смаку присолюємо і перчимо.
Багато хто в таку намазку або салат використовують паприку та різні спеції до смаку.
Крем відмінно підходить для закусочних тортів, коржі яких роблять з печінки, вафельних коржів з різними м’ясними добавками.
Смачно виходить обсмажити довгі скибочки кабачків чи баклажанів, викласти цю намазку та згорнути рулет. У начинку можна додати по шматочку томату, кріп.
Використовується така намазка і для наповнення святкових тарталеток, фарширують помідори та яйця, подають на шматочках солодкого перцю.
Найпростіший і найсмачніший варіант – це тости або обсмажені з вершковим маслом білий хліб, чорний або батон. Ці бутерброди завжди першими зникають зі столу, настільки оригінальною виходить ця проста закуска.