Швидкий і смачний томатний суп — готується просто, а результат перевершує всі очікування

1 хв на прочитання8 годин тому
Зображення згенеровано ШІ

Змусить вас по-новому закохатися в класичні смаки.

Ароматний, насичений і неймовірно смачний — цей запечений томатний суп змусить вас по-новому закохатися в класичні смаки. Його секрет у запечених овочах, які набувають глибокого карамельного аромату, а також у легкій копченій нотці паприки. Готується він просто, а результат перевершує всі очікування. Ідеальний варіант для затишної вечері чи обіду, що зігріє навіть у найпохмуріший день!

Інгредієнти:

червоні помідори — 1,5 кг;

цибулина — 1 шт.;

часник — 5 зубчиків;

копчена паприка — ¾ ч. л.;

овочевий бульйон — 2,5 скл.;

оливкова олія — 2 ст. л.;

сіль, перець — до смаку;

свіжий базилік — для подачі.

Приготування.

Розігріти духовку до 200 °C.

Розрізати помідори та цибулю на четвертинки та викласти на деко разом із зубчиками часнику. Збризнути оливковою олією, посолити та поперчити. Випікати помідори від 30 до 40 хвилин до м’якого стану. Потім перекласти запечені овочі в блендер, додати овочевий бульйон, свіжий базилік і збити до бажаної консистенції.

Готовий суп можна прикрасити натертим пармезаном, свіжим базиліком чи краплинкою вершків. Подавати теплим і насолоджуватися!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: