Вєтрова Влада1 хв на прочитання16 Січня 2024, 20:20
 Ви зможете швидко приготувати страву, потім заморозити і в будь-який час приготувати, якщо буде настрій на неї.
| Час підготовки | Час приготування | Порції | 
| 15 хвилин | 20 хвилин | 5 | 
Складові
- Яловичий фарш - 500 г
 - Рис відварний - 150 г
 - Сир - 100 г
 - Цибуля ріпчаста - 2 шт.
 - Томатна паста - 1 ст.л.
 - Яйце - 1 шт.
 - Зелень - 1 пучок
 - Панірувальні сухарі - 100 г
 - Олія - 100 г
 - Сіль за смаком
 - Морква - 1 шт.
 
Спосіб приготування
- Для приготування цієї страви можна використовувати свинячий, яловичий або баранячий фарш. Іноді змішують кілька видів фаршу для більш насиченого смаку.
 - Додайте у фарш сіль, перець, тертий сир, відварний рис, дрібно посічену зелень, яйце.
 - Суміш ретельно перемішайте, сформуйте маленькі кульки, запаніруйте в сухарях, викладіть на деко.
 - Залийте тефтелі соусом, що складається з пасерованої цибулі, моркви і томата, поставте страву запікатися в духовку до готовності.
 - Є ще один спосіб приготування: тефтелі злегка обсмажте на сковороді, потім протушкуйте в соусі до готовності.
 
Як і з чим подавати
До цієї страви підійде будь-який гарнір: макарони, каші, картопля. Подайте також до тефтель свіжі овочі або салати.
Більше новин читайте на GreenPost.