Швидкі, смачні та бюджетні тефтелі з рисом

1 хв на прочитання16 Січня 2024, 20:20
Швидкі, смачні та бюджетні тефтелі з рисом

Покроковий рецепт

Ви зможете швидко приготувати страву, потім заморозити і в будь-який час приготувати, якщо буде настрій на неї.

Час підготовкиЧас приготуванняПорції
15 хвилин20 хвилин5

Складові

Спосіб приготування

  1. Для приготування цієї страви можна використовувати свинячий, яловичий або баранячий фарш. Іноді змішують кілька видів фаршу для більш насиченого смаку.
  2. Додайте у фарш сіль, перець, тертий сир, відварний рис, дрібно посічену зелень, яйце.
  3. Суміш ретельно перемішайте, сформуйте маленькі кульки, запаніруйте в сухарях, викладіть на деко.
  4. Залийте тефтелі соусом, що складається з пасерованої цибулі, моркви і томата, поставте страву запікатися в духовку до готовності.
  5. Є ще один спосіб приготування: тефтелі злегка обсмажте на сковороді, потім протушкуйте в соусі до готовності.

Як і з чим подавати

До цієї страви підійде будь-який гарнір: макарони, каші, картопля. Подайте також до тефтель свіжі овочі або салати.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: