Лазанья - це всесвітньо відома смачна та поживна страва родом з Італії. Для неї зазвичай потрібні спеціальні листи з пасти, але можна обійтися і тонким лавашем. "Дніпровська панорама" поділилася простим та дуже швидким рецептом лазаньї на вечерю, з приготуванням якої впорається кожен.
На оливковій олії обсмажуємо цибулю, через кілька хвилин додаємо фарш та посипаємо спеціями. Смажимо ще протягом 10 хвилин, додаємо томатну пасту. У форму для випікання викладаємо лаваш, далі засмажку з фаршем, а потім посипаємо тертим сиром і робимо новий шар. Ставимо у духовку, розігріту до 180 градусів, і запікаємо протягом ще 10 хвилин. Дістаємо і подаємо до столу. Смачного!