Швидка вечеря за пів години: рецепт максимально швидкої лазаньї для лінивих
Лазанья , з приготуванням якої впорається кожен.
Лазанья - це всесвітньо відома смачна та поживна страва родом з Італії. Для неї зазвичай потрібні спеціальні листи з пасти, але можна обійтися і тонким лавашем. "Дніпровська панорама" поділилася простим та дуже швидким рецептом лазаньї на вечерю, з приготуванням якої впорається кожен.
Інгредієнти для приготування:
- Яловичий фарш – 800 г;
- Цибуля – 1 шт.;
- Томатна паста – 100 г;
- Сир – 200 г;
- Лаваш – 3 листи.
- Спеції: паприка, хмелі-сунелі, перець і сіль;
- Оливкова олія;
Приготування лазаньї:
На оливковій олії обсмажуємо цибулю, через кілька хвилин додаємо фарш та посипаємо спеціями. Смажимо ще протягом 10 хвилин, додаємо томатну пасту. У форму для випікання викладаємо лаваш, далі засмажку з фаршем, а потім посипаємо тертим сиром і робимо новий шар. Ставимо у духовку, розігріту до 180 градусів, і запікаємо протягом ще 10 хвилин. Дістаємо і подаємо до столу. Смачного!