Догори
Дати відгук

Шведські фермери відкрили «карантинний» ресторан у чистому полі

1 хв на прочитання05 Травня 2020, 03:53
Поділитись:

Шведська пара фермерів придумала оригінальний спосіб потішити гурманів, при цьому дотримуючись найсуворіших правил соціального дистанціювання, пише agronews.ua.

Неподалік від шведського містечка Рансетер подружжя відкрило у полі ресторан для одного відвідувача – таким чином дотримуючись правил соціального дистанціювання.

Ресторан буде працювати з 10 травня до 31 серпня, і єдине місце в ньому вже заброньовано охочими на багато днів наперед.

Ресторан Bord för En (“Стіл для одного”) пропонує трапезу з трьох страв:

  • картопляні оладки у шведському стилі зі сметаною;
  • крокети з солодкої кукурудзи з морквяно-імбирним пюре;
  • на десерт – просочена джином чорниця з крижаною пахтою.

До кожної страви запропонують безалкогольний місцевий напій. Гості зможуть заплатити за страви ту суму, яку вважатимуть за потрібне.

Щоб персонал, тобто в цьому випадку господарі ресторану, залишався на безпечній відстані, страви відправлятимуть до столика у кошику на мотузочці.

Нагадаємо, з 11 травня в Україні почнеться послаблення карантину. Деякі ресторанні тераси також відкриються.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.