Шведські фермери відкрили «карантинний» ресторан у чистому полі
Шведська пара фермерів придумала оригінальний спосіб потішити гурманів, при цьому дотримуючись найсуворіших правил соціального дистанціювання, пише agronews.ua.
Неподалік від шведського містечка Рансетер подружжя відкрило у полі ресторан для одного відвідувача – таким чином дотримуючись правил соціального дистанціювання.
Ресторан буде працювати з 10 травня до 31 серпня, і єдине місце в ньому вже заброньовано охочими на багато днів наперед.
Ресторан Bord för En (“Стіл для одного”) пропонує трапезу з трьох страв:
- картопляні оладки у шведському стилі зі сметаною;
- крокети з солодкої кукурудзи з морквяно-імбирним пюре;
- на десерт – просочена джином чорниця з крижаною пахтою.
До кожної страви запропонують безалкогольний місцевий напій. Гості зможуть заплатити за страви ту суму, яку вважатимуть за потрібне.
Щоб персонал, тобто в цьому випадку господарі ресторану, залишався на безпечній відстані, страви відправлятимуть до столика у кошику на мотузочці.
Нагадаємо, з 11 травня в Україні почнеться послаблення карантину. Деякі ресторанні тераси також відкриються.