Догори
Дати відгук

Щоб розговітися правильно: низькокалорійна страва з яєць

Готуємо яйця, фаршировані буряком з оселедцем.

1 хв на прочитання16 Квітня 2023, 08:28
Поділитись:

Яйця, фаршировані буряком з оселедцем — низькокалорійна страва, яка допоможе правильно розговітись і не набрати зайвих кілограмів за святковим столом.

КБЖВ на 100 г — 124:10:8:4

Інгредієнти:

яйце – 4 шт.

філе оселедця – 150 гр

маленькі буряки2

сметана 20% — 0,5 ст.

плавлений сир – 0,5 ст.

часник – 1,5 зубчика

зелень, сіль і спеції.

Приготування.

Буряк відварити, очистити, натерти на дрібній тертці та віджати сік.

Відварені яйця круто очистити, розрізати на 2 половинки і видалити жовтки. Розім'яти жовтки в окремій посудині виделкою.

Додати до жовтків буряк, сметану, плавлений сир і дрібно рубану зелень та часник. Плавлений сир надає страві солоності, тому соліть трохи менше звичайного. Все перемішати.

Філе оселедця нарізати тонкими шматочками.

Порожні половинки заповнити буряковою начинкою за допомогою чайної ложки. Зверху на начинку викласти оселедець, прикрасити зеленню.

Яйця подавати на гарній тарелі.

Також гастроентеролог розповідає, як вийти з посту правильно, щоб не довелося зустрічати Великдень у лікарні.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.