Догори
Дати відгук

Щоб м'ясо було м’яким: навіщо господиням для цього гірчиця та цибуля

При такому підході результат буде вражаючим.

1 хв на прочитання19 Січня 2023, 17:21
Поділитись:

Будь-який кухар хоче, щоб м'ясо вийшло не тільки соковитим і смачним, але і м'яким, інформує Ukr.Media.

Тільки в такому випадку вийде в повній мірі насолодитися вишуканою стравою.

Деякі використовують складні маринади, в складі яких присутньо багато компонентів, здатні пом'якшити волокна м'яса. Для цього використовуються різні фрукти (лимони, ківі), гранатовий сік або навіть сухе вино. Але це вимагає значних витрат.

А за допомогою цибулі і гірчиці можна домогтися таких же результатів з меншими витратами.

Як зробити м'ясо м'якше?

За допомогою гірчиці

Необхідно за допомогою соусу обробити м'ясо і залишити його на певний термін. Великому шматку м'яса потрібно близько години для досягнення потрібного ефекту.

Якщо йдеться про відбивні, то досить залишити гірчицю всього на 15 хвилин.

Деякі кулінари змивають соус, обсушують м'ясо паперовим рушником і приступають до готування. Інші ж залишають гірчицю, оскільки вона надає нотку пікантності.

З використанням цибулі

Деякі господині просто подрібнюють овоч і залишають його в мисці з м'ясом і спеціями на годину. Але при такому підході продукт не може як слід просочитися цибулею, тому м'ясо не завжди виходить соковитим і м'яким.

Тому досвідчені кулінари пропускають цибулю через м'ясорубку. При такому підході результат буде більш вражаючим.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Фото ілюстративне / КМДА
В Україні відкрилися ялинкові ярмарки
2 хв на прочитання2 години тому
Гороскоп на 04 грудня 2025 року
Гороскоп  для всіх знаків зодіаку на четвер, 04 грудня 2025 року
15 хв на прочитання3 години тому
Фото з відкритих джерел
Новий календар щеплень: вакцинація проти ВПЛ та зміни у схемах
2 хв на прочитання6 годин тому
Фото: YGphoto/DEPOSITPHOTOS
Світ відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю: права, доступність та реальна включеність
2 хв на прочитання7 годин тому
День світової тиші і німоти: ініціатива, що привертає увагу до мовної тиші та поваги до мовчання
3 хв на прочитання9 годин тому
Первісток поблизу «Вернадського»: раннє народження пінгвінят як доказ потепління
1 хв на прочитанняВчора
Обшуки в Європейській службі зовнішніх дій та Коледжі Європи через підозру в шахрайстві на €654 тис.
2 хв на прочитанняВчора
Воднева долина Закарпаття: експортна мрія чи екологічна пастка?
2 хв на прочитанняВчора