Догори
Дати відгук

Щоб м'ясо було м’яким: навіщо господиням для цього гірчиця та цибуля

При такому підході результат буде вражаючим.

1 хв на прочитання19 Січня 2023, 17:21
Поділитись:

Будь-який кухар хоче, щоб м'ясо вийшло не тільки соковитим і смачним, але і м'яким, інформує Ukr.Media.

Тільки в такому випадку вийде в повній мірі насолодитися вишуканою стравою.

Деякі використовують складні маринади, в складі яких присутньо багато компонентів, здатні пом'якшити волокна м'яса. Для цього використовуються різні фрукти (лимони, ківі), гранатовий сік або навіть сухе вино. Але це вимагає значних витрат.

А за допомогою цибулі і гірчиці можна домогтися таких же результатів з меншими витратами.

Як зробити м'ясо м'якше?

За допомогою гірчиці

Необхідно за допомогою соусу обробити м'ясо і залишити його на певний термін. Великому шматку м'яса потрібно близько години для досягнення потрібного ефекту.

Якщо йдеться про відбивні, то досить залишити гірчицю всього на 15 хвилин.

Деякі кулінари змивають соус, обсушують м'ясо паперовим рушником і приступають до готування. Інші ж залишають гірчицю, оскільки вона надає нотку пікантності.

З використанням цибулі

Деякі господині просто подрібнюють овоч і залишають його в мисці з м'ясом і спеціями на годину. Але при такому підході продукт не може як слід просочитися цибулею, тому м'ясо не завжди виходить соковитим і м'яким.

Тому досвідчені кулінари пропускають цибулю через м'ясорубку. При такому підході результат буде більш вражаючим.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Зображення згенеровано ШІ
Французький коньяк: вижити між торговельними війнами та зміною клімату
8 хв на прочитання50 хвилин тому
Грошова допомога фермерам: як отримати дотацію на корів у 2025 році. Фото: Крамагросвіт
Аграрії можуть отримати 7 тисяч гривень дотації на кожну корову: стартує прийом заявок
1 хв на прочитанняВчора
Фото: Максим Нікітін
Як приготувати сухарики для салатів — три способи
2 хв на прочитанняВчора
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище. Фото: Черкаський рибоохоронний патруль
Майже 2 тисячі коропів випустили у Чорнобаївське водосховище
1 хв на прочитання19 Травня 2025
Білгород-Дністровський порт до кінця року планує відкрити новий маршрут поставок до ЄС
1 хв на прочитання19 Травня 2025
Біорізноманіття на тарілці: чому ми їмо лише 150 із 30 000 їстівних рослин і чим це загрожує планеті
3 хв на прочитання19 Травня 2025
Курка в томатно-овочевому соусі — один із найбільш вдалих і простих варіантів приготування
1 хв на прочитання19 Травня 2025
Скільки разів можна садити цибулю на одному місці: поради для гарного врожаю
1 хв на прочитання18 Травня 2025
Більше з GreenPost
Зображення згенеровано ШІ
Вінтажний шарм у вашому саду: як старі дерев’яні ящики стають окрасою ландшафту
3 хв на прочитання6 годин тому
Фото: Euronews
«Перемога прозорості»: Єврокомісія за всіма пунктами програла справу про «Пфайзергейт» — що далі?
2 хв на прочитання6 годин тому
Фото: Unsplash/CC0
Масштабне цвітіння токсичних водоростей спричинило загибель сотень морських тварин біля узбережжя Каліфорнії
4 хв на прочитанняВчора
Астрологічний прогноз на 21 травня 2025 року
Астрологічний прогноз на 21 травня 2025 року
6 хв на прочитанняВчора
У Черкасах провели успішну трансплантацію серця 38-річному пацієнту
1 хв на прочитанняВчора
Музей чистої води в Біляївці поповнився мініатюрою легендарного британського судна (ФОТО)
1 хв на прочитанняВчора
Україна перейматиме корейський досвід у будівництві екологічних та довговічних доріг
1 хв на прочитанняВчора
На Рівненщині оштрафовано палія лісу на майже 5 тисяч гривень
1 хв на прочитанняВчора