Догори
Дати відгук

Що принесе рік Дракона кожному: детальний прогноз

Дракоша попереджає, що планети впливають на нас завжди.

6 хв на прочитання09 Лютого 2024, 14:00
Рік Дракона Детальний прогноз Астролог Гороскоп Рік Дракона Детальний прогноз Астролог Гороскоп
Поділитись:

Яскравий Дракон вже завтра на повних правах господаря року почне вносити у наше життя атмосферу свят, пригод, поїздки до нових місць. У першій половині року слід активно налагоджувати зв'язки, важливі оновлення очікують у сфері роботи, але іноді це може бути діяльність з нуля.

Дракоша дозволяє планувати відкриття бізнесу або розпочинати навчання в новій сфері, не бійтеся спробувати свої сили, спробуйте злетіти кар'єрними сходами, якщо бажаєте змінювати сферу діяльності. Не чекайте на великі блага від начальства, підвищення окладу, а самі пропонуйте свою кандидатуру, розраховуйте тільки на особисті зусилля.

Астролог Vita не радить вкладати фінанси у шахрайські витончені схеми, не варто довіряти сумнівним особистостям власний капітал, не рекомендується також інвестувати у молоді компанії. Протягом року гроші дуже легко приходитимуть, але так само швидко будуть танути.

Навесні сама природа буде переповнювати нас почуттями і багато хто зможе пережити яскраві відчуття закоханості, спалах емоцій, але, на превеликий жаль, деякі так і залишать у своїх спогадах лише прекрасний образ, не доводячи до створення сім'ї.

Господар 2024 перевірятиме сильну стать на міцність, а для тих , хто пройшов усі випробування, наприкінці року запропонує приємний бонус. На Холостяків чекає приємне знайомство, а ось одружених – більше пристрасті. Прекрасній статі пощастить зустріти гідного супутника життя, деяким навіть отримати пропозицію руки та серця. Хто не налаштований на романтику, можуть спробувати себе у новій цікавій справі, взяти підробіток.

У 2024 році Дракон вітає здоровий спосіб життя, тому допоможе позбутися Вам шкідливих звичок, пройти планову діагностику здоров'я без явних на те вказівок, не займатися самолікуванням і тим більше просить - не встановлюйте самі собі діагноз.

Дракоша попереджає, що планети впливають на нас завжди, навіть коли ми не замислюємося про це і не дуже віримо в їх вплив на нас.

Уран - планета раптових змін, страшний революціонер і реформатор, захоплюватиме і ділитиме землю, принесе великі землетруси і катастрофи. Але ми, при цьому, можемо залишитись у виграші, якщо блискавично кинемо все, що він від нас прибирає.

На напруженому аспекті краще погодитися на запропоновані зміни, щоб несподівані проблеми не застали вас зненацька. Він може зненацька звільнити з роботи, або кинути в зовсім не властиве вам середовище проживання, відкрити двері в зовсім нове, про що Ви навіть не думали ніколи. 21 квітня очікується його перше цього року з’єднання, і якщо воно впишеться у Вашу особисту карту – краще бути готовими заздалегідь.

Для народжених з 9 по 21 травня, з 11 по 23 серпня, з 10 по 22 листопада, з 7 по 19 лютого вже зараз варто готуватися до різких та серйозних змін. Краще змінюйте життя самі, щоб злий Уран не прийняв це рішення за вас, вам це рішення не сподобається, позбавляйтеся непотрібного самостійно.

Народженим з 9 по 14 травня, з 11 по 16 серпня, з 10 по 15 листопада, з 7 по 12 лютого у травні можна видихнути, ваша революція завершиться на довгі роки.

Гармонічні аспекти принесуть зміни, які Вам сподобаються, якщо Ви народжені з 11 по 23 вересня або з 10 по 22 листопада.

Сатурн - каратель почав аспектувати планети нашого особистого гороскопа, отже, точно прийшов за нами. Він вирішив нагородити додатковою силою та мудрістю замість наших річних страждань. Для легшого проживання цього транзиту потрібно сісти і розписати події на найближчий рік, щоб не зробити хірургічну операцію, яка лише посилить захворювання. Якщо заздалегідь знати про рух Сатурна, можна пройти обстеження і на транзиті вже лягати в лікарню і відновити здоров'я, якщо не послухатися - він обов'язково вкладе в лікарню, але не заплановано. Раптом можете отримати травму через необережність, запалиться апендицит, нагадає про себе старе захворювання тощо.

Важливо самостійно запланувати візит до клініки, заздалегідь підстелити соломки, якщо він аспектує нашу планету – ми нікуди не сховаємось, доки не винесемо найважливішого уроку. Він віддає за заслуги, це планета карми, яка змусить вирішувати проблеми. Якщо не зважати, а просто плисти за течією, то можна промучитися і протерпіти . Але якщо його транзити зустрічати відповідально, планувати життя – ми навіть не відчуємо їх.

29 червня планета розвернеться і це перший важливий час, коли необхідно звернути увагу, 15 листопада вона розвернеться ще раз, тому стеліть соломинки вже зараз, якщо народилися з 21 лютого по 11 березня, з 25 серпня по 13 вересня, з 23 травня по 11 червня, з 24 листопада до 13 грудня.

Народжені з 21 по 28 лютого, з 25 серпня по 2 вересня, з 23 по 30 травня, з 24 листопада до 1 грудня - з лютого вже будуть звільнені від його уроків.

Нептун на своїх ілюзорних аспектах може запропонувати нам прийняти алкоголь у малих дозах спочатку на свята, потім через день, потім кожен день і людина не помічає, як виявляється на краю прірви. На перший погляд невинна перша сигарета на таких аспектах перетворює людину на рослину. Коли транзит розпадеться – людина розплющить очі, але чи вийде у неї вийти чи позбутися залежності самостійно?

Іноді на негативних аспектах ми можемо закохатися в жахливу людину, і не розуміти, як нас потрапило в таку ситуацію, або вступити не до того ВНЗ, про який мріяли, отримати страшний діагноз, який виявиться лише лікарською помилкою.

Якщо Ви народилися з 16 по 22 березня, з 18 по 24 вересня, з 17 по 23 червня, з 17 по 23 грудня – потрібно остерігатися ілюзій, зрад, помилкових діагнозів фахівців. Нептун щосили спотворюватиме реальність. Після закінчення цих аспектів рекомендую ще раз звернутися до клініки – впевнена, діагноз буде протилежний сказаному, і Ви отримаєте лише вибачення. Але нерви на той час неабияк будуть пошматовані.

Якщо Ви народилися з 18 по 24 липня або з 18 по 24 листопада – вітаю! Ви знаходитесь під впливом Нептуна і протягом дії транзиту помолодшаєте, отримаєте гарний настрій.

Якщо Ви народжені з 16 по 22 травня або з 16 по 22 січня - Вам випаде щасливий шанс, ви зможете проявити свої таланти у сфері краси, творчості, мистецтва, запропонувати божевільну ідею, яку підтримає більшість.

Не забувайте щедро дякувати повелителю року, Дракоші!

Більше новин читайте на Green Post.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.