Що можна додати до чаю замість цукру: напій вийде смачний
Чай додасть бадьорості і запустить «друге дихання»
Чай і кава входять до найпопулярніших напоїв, тому існує безліч варіантів, як поліпшити їх смак і навіть зробити більш корисними для здоров’я. Що стосується чаю, то мінімум чотири добавки, які зроблять його кращим, ароматнішим і викличуть заздрість навіть у завсідників китайських ресторанів.
Імбир додасть напою легкої гостроти. Але краще додавати не порошок, а свіже коріння імбиру. Тоді чай додасть бадьорості і запустить «друге дихання», коли з’явилися втома і лінощі. Імбир відмінно поєднується з медом та обліпихою.
Кориця додасть напою солодкуватий смак. З цією пряністю і про цукор можна не згадувати.
Кардамон, який залишає терпкий післясмак евкаліпта, у зв’язці з апельсином і корицею змусить назавжди відмовитися від цукру.
Дуже незвичайний смак напою надає гвоздика. Її м’ятний смак оцінять навіть найвибагливіші любителі чаю. Однак потрібно зрізати корінець, щоб напій не вийшов дуже гострим.