Догори
Дати відгук

Що можна додати до чаю замість цукру: напій вийде смачний

Чай додасть бадьорості і запустить «друге дихання»

1 хв на прочитання03 Квітня 2023, 11:45
Поділитись:

Чай і кава входять до найпопулярніших напоїв, тому існує безліч варіантів, як поліпшити їх смак і навіть зробити більш корисними для здоров’я. Що стосується чаю, то мінімум чотири добавки, які зроблять його кращим, ароматнішим і викличуть заздрість навіть у завсідників китайських ресторанів.

Імбир додасть напою легкої гостроти. Але краще додавати не порошок, а свіже коріння імбиру. Тоді чай додасть бадьорості і запустить «друге дихання», коли з’явилися втома і лінощі. Імбир відмінно поєднується з медом та обліпихою. 

Кориця додасть напою солодкуватий смак. З цією пряністю і про цукор можна не згадувати. 

Кардамон, який залишає терпкий післясмак евкаліпта, у зв’язці з апельсином і корицею змусить назавжди відмовитися від цукру. 

Дуже незвичайний смак напою надає гвоздика. Її м’ятний смак оцінять навіть найвибагливіші любителі чаю. Однак потрібно зрізати корінець, щоб напій не вийшов дуже гострим. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.