Догори
Дати відгук

Що кращий секс у подружньої пари, то вища ймовірність зради в майбутньому

Сексологи розповідають, чому люди зраджують і як цьому запобігти.

4 хв на прочитання15 Січня 2022, 00:45
Поділитись:

Для чоловіків секс — це фізіологічна потреба, яку потрібно задовольнити так само як голод, спрагу чи сон. Жінки ж ставляться до інтимної близькості серйозніше. Для них сексуальний контакт — це новий етап у стосунках. Але сучасне суспільство деградує, змінюються принципи та життєві цінності. Справжні почуття відходять на другий план, а тенденція до випадкових статевих зв’язків зростає як серед чоловіків, так і серед жінок. Національний Інститут сексології та сексуального здоров’я розповідає, у чому полягає причина таких змін у сексуальних поглядах.

Чому люди зраджують?

Нещодавно американські науковці зробили приголомшливу заяву. Що кращий секс у подружньої пари, то вища ймовірність зради в майбутньому. Ті люди, що були задоволені своїм статевим життям, зраджували більш охоче, оскільки в них формувалось позитивне ставлення до сексу загалом. Окрім того, це дослідження дало змогу оцінити деякі психологічні особливості людей, схильних до подружньої невірності. Учасникам експерименту пропонували переглянути світлини з представниками протилежної статі. Науковцям вдалося з’ясувати одну закономірність: що довше людина дивилася на світлину, то більша ймовірність того, що вона зрадить у майбутньому. А все тому, що люди, які хочуть залишатись вірними своїм партнерам, несвідомо знижують рівень привабливості людини на фото, уникаючи можливої спокуси.

Також фахівці, які досліджують особистісні взаємозв’язки між партнерами, зазначають, що жінки, які об’єктивно виглядають симпатичними та привабливими, рідше зраджують. А от із чоловічою статтю ситуація протилежна. Привабливий чоловік буде зраджувати частіше, оскільки випадкові сексуальні стосунки підвищують його самооцінку.

Як впливає зрада на стосунки між партнерами?

У стосунках, де партнери зраджують, зникає довіра, душевна близькість, гармонія. Навіть якщо партнер пробачить сексуальний контакт з іншою особою, на психологічному рівні ця образа залишиться назавжди.

Аби уникнути таких проблем, фахівці радять дотримуватись декількох правил побудови міцних та гармонійних стосунків:

  • Якщо чоловік демонструє сексуальний потяг до жінки, його потрібно задовольнити відразу. Для чоловіка секс — це фізіологічна потреба. Якщо жінка відмовляється її задовольняти, знайдеться та, хто зробить це з задоволенням.
  • Чоловіки сором’язливі за своєю природою. Якщо партнер відчуває закоханість, повагу до своєї жінки, він не розповідатиме про свої еротичні фантазії. А все тому, що боїться образити свою обраницю. Свої мрії чоловіку простіше втілити з дівчиною на одну ніч. Тому жінкам не слід боятись пропонувати щось неординарне своєму чоловікові в ліжку.
  • Ми підсвідомо обираємо собі партнера, тому не варто комплексувати про свій зовнішній вигляд, особливо в ліжку. Якщо чоловік вважатиме жінку непривабливою, то ніколи не доведе справу до фізичної близькості. Щоправда, це не означає, що партнерам потрібно забути про догляд за своїм тілом.
  • Найбільший чоловічий страх — неспроможність задовольнити кохану жінку. Якщо таке трапляється, не варто принижувати чоловіка, сміятися над його невдачею. У такій ситуації краще підтримати партнера, не акцентуючи увагу на тому, що сталось.
  • Отож, щоб уникнути можливих зрад, образ, які негативно впливають на особистісні стосунки між партнерами, варто навчитись довіряти одне одному. Жінці не варто перетворюватись на ненаситну тигрицю, адже більшості чоловіків достатньо кохатися 3-4 рази на тиждень. А чоловіки, своєю чергою, мають ділитися своїми бажаннями та фантазіями зі своєю половинкою. Якщо жінці не подобається те, що пропонує чоловік, вона тактовно відмовиться. У такій пропозиції немає нічого ганебного. Зрада — це не вихід із ситуації. Це прямий шлях до руйнації власного життя.

Також ми розповідали, як сказати партнерові про свої сексуальні фантазії.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost
Розведення гусей на Полтавщині Прибутковий бізнес
У дитинстві ненавидів гусей, а зараз розвиває на них великий бізнес: на Полтавщині є унікальне господарство
1 хв на прочитання8 хвилин тому
24 квітня свято Всесвітній день захисту лабораторних тварин Проти вівісекції
24 квітня – Всесвітній день захисту лабораторних тварин та тих, хто бореться проти вівісекції
4 хв на прочитаннягодина тому
Антарктида Вулкан Природа Дорогоцінний метал
В Антарктиді вулкан вивергає золото: щодня виходить по 6 тисяч доларів
1 хв на прочитання2 години тому
Досвідчені дачники Корисні поради Будяки
Досвідчені дачники дали поради, як легко позбутись будяків на садових доріжках
1 хв на прочитання2 години тому
Компостер власноруч: ідеї та поради (ФОТО)
1 хв на прочитання3 години тому
Шоколадний смузі з бананом і молоком: десерт, який готується лічені хвилини
1 хв на прочитання9 годин тому
Гортензія волотиста Sundae Fraise здатна прикрасити посадки з хвойних і листопадних рослин (ФОТО)
1 хв на прочитання10 годин тому
На Одещині лелеки повернулися до своїх гнізд, які були укріплені спеціальними платформами
1 хв на прочитанняВчора