Догори
Дати відгук

Секрет кулінарів: що додати до домашнього бургера, щоб він став ще більш апетитним

Не забувайте про одну з головних складових будь-якого бургера – соус.

1 хв на прочитання24 Вересня 2023, 22:02
Поділитись:

Традиційний бургер, незалежно від того, приготовлений він професійними кухарями або зроблений у домашніх умовах, складається, природно, із булочки, між половиною якої «заховані» котлета, шматочок сиру, лист салату та інші овочі.

Однак це, і без того ситне перекушування, можна зробити ще смачнішим і насиченим, якщо додати в нього пару-трійку, так скажімо, нестандартних інгредієнтів.

Наприклад, любителям гострого напевно припаде до душі така добавка, як перчик халапеньо або перець чилі. Тим, хто хоче зробити страву кориснішою, сподобається ідея додати до неї нарізане на скибочки авокадо або мариновані оливки.

Тим, хто любить гриби, можна приготувати грибний бургер, включивши до його складу обсмажені печериці або навіть лисички. Крім цього, ви також можете використовувати смажені баклажани, карамелізовану цибулю, яєчню або яйце-пашот.

Зрештою, не забувайте про одну з головних складових будь-якого бургера – соус. У його якості може виступати не тільки звичні всім майонез, кетчуп, гірчичний соус, соус барбекю або сирна намазка, але й песто, тартар або блю-чіз.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.