Смак селери добре відтіняють фрукти, тому, якщо поєднати його з яблуком, то вийде оригінальне і легке частування для святкового столу.
На 2 персони для салату з стеблового селери і яблука знадобляться:
Для приготування страви всі складові спочатку потрібно помити. Селеру нарізати кубиками. Яблуко очистити, видалити кісточки, теж нарізати кубиками.
Кріп помити і дрібно порубати. Салат порвати руками. Горіхи потовкти у ступці. Змішати в тарілці нарізані інгредієнти.
Залити сметаною і посолити. Розкласти порційно і прикрасити горіхами. Тарілка з таким салатом точно не залишить байдужими вічно сидять на дієті дівчат, які відмовляють собі у смачненькому заради витонченою фігурки.
Більше новин читайте на GreenPost.