Догори
Дати відгук

Салат з пекінської капусти з огірком і яйцем, легкий і простий

Спробуйте!

1 хв на прочитання27 Грудня 2022, 16:18
Поділитись:

Легкий, весняний, простий та дуже смачний – до будь-яких страв. Цей салат з пекінської капусти з огірком та яйцем дуже популярний. А все тому, що така капуста смачніша та м'якша, ніж білокачанна, а якщо замінити майонез на сметану або йогурт, то салат виходить дуже легким. Спробуйте!

  •  300 гр пекінської капусти
  •  3 яйця
  •  1 огірок
  •  50 гр зеленої цибулі
  •  30 гр майонезу

Для приготування салату необхідно відварити яйця. Після охолодження очищаємо їх від шкаралупи й нарізаємо кубиками.

  • Зі свіжої пекінської капусти знімаємо верхні, обвітрені листи й тонко нарізаємо.
  • Огірок помиємо, видаляємо хвостик і нарізаємо кубиками.
  • У чаші для приготування салату з'єднаємо огірки з пекінською капустою та порізаними яйцями.
  • Пір'я зеленої цибулі промиваємо у проточній воді, трохи промокнемо паперовим рушником. Нарізаємо цибулю й додаємо до салату.
  • Заправляємо салат майонезом та перемішуємо. Викладаємо у салатник. За бажанням, замість майонезу, низькокалорійний салат можна заправити сметаною або будь-якою рослинною олією із соком лимона.
  • Такий салат - чудовий додаток до обіду або вечері. І кожного дня можна готувати салат з новим смаком, просто замінюючи будь-який інгредієнт. Готуйте із задоволенням!

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.