Цей салат став прекрасною заміною вже набридлого оселедця під шубою. В його основі також є ця риба, але немає буряка. Ще один секретний інгредієнт — це вафельні коржі. Вони роблять торт стійким, надають форму, але не псують смак. Однак цей торт повинен постояти в холодильнику не менше трьох годин, щоб просочитися. Потрібно розраховувати час перед приходом гостей.
Список необхідних інгредієнтів
Щоб приготувати салат за цим оригінальним рецептом, потрібно взяти такі інгредієнти:
Також нам потрібно трохи олії для обсмажування грибів і сіль з перцем за смаком.
Одну головку цибулі і філе риби потрібно подрібнити за допомогою блендера. Другу головку кришимо кубиками і разом з нарізаними грибами обсмажуємо до готовності на соняшниковій олії. Даємо трохи охолонути і подрібнюємо в блендері.