- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Салат-торт: гості не можуть нахвалитися і записують рецепт
Цей салат став прекрасною заміною вже набридлого оселедця під шубою. В його основі також є ця риба, але немає буряка. Ще один секретний інгредієнт — це вафельні коржі. Вони роблять торт стійким, надають форму, але не псують смак. Однак цей торт повинен постояти в холодильнику не менше трьох годин, щоб просочитися. Потрібно розраховувати час перед приходом гостей.
Список необхідних інгредієнтів
Щоб приготувати салат за цим оригінальним рецептом, потрібно взяти такі інгредієнти:
- Упаковочку вафельних коржів, нам потрібно десь шість чи сім штук.
- Двісті грам філе оселедця. Ви можете купити готове або ж самим обробити цю жирну рибку.
- Дві головки цибулі.
- Триста грам моркви.
- Стільки ж грибів, зазвичай використовую шампіньйони.
- Двісті грам майонезу. У мене домашній, але і магазинний цілком підійде.
- Сто грам твердого сиру. Я часто використовую близько 70 грам звичайного і 30 грам пармезану. Ви можете взяти один сорт або змішати свої улюблені.
- Пучок улюбленої зелені.
Також нам потрібно трохи олії для обсмажування грибів і сіль з перцем за смаком.
Приготування салату
Одну головку цибулі і філе риби потрібно подрібнити за допомогою блендера. Другу головку кришимо кубиками і разом з нарізаними грибами обсмажуємо до готовності на соняшниковій олії. Даємо трохи охолонути і подрібнюємо в блендері.