Догори
Дати відгук

Салат «Соте» на зиму — простий і смачний рецепт зі звичайних овочів

Він дозволить насолоджуватися ароматом і смаком овочів, навіть коли за вікном сніг і мороз.

1 хв на прочитання09 Вересня 2023, 01:21
Поділитись:

Зберегти літні смаки та користь овочів протягом зимового сезону — це завдання, яке допоможе вирішити салат «Соте». Надзвичайно простий і смачний рецепт дозволить насолоджуватися ароматом і смаком овочів, навіть коли за вікном сніг і мороз.

Інгредієнти:

баклажани — 1,5 кг;

морква — 1 кг;

цибуля — 1 кг;

помідори — 1 кг;

солодкий перець — 1 кг;

цукор — 12 ст. л.;

рослинна олія — 1-2 ст. л.;

оцет 6 % — 1-2 ст. л.;

сіль, перець за смаком.

Приготування.

Перець, помідори, цибулю нарізати соломкою. Моркву натерти на великій тертці. Баклажани нарізати кружальцями, присолити, злити сік, що утворився. Обсмажити із двох сторін.

Різані овочі скласти в каструлю, додати сіль, перець за смаком, цукор, олію, оцет. Усе тушкувати, з моменту закипання на повільному вогні 20 хвилин.

У банки укласти шарами: спочатку тушковані овочі, потім баклажани і так до верху баночки.

Заповнені баночки стерилізувати 15 хвилин.

Смачного!

Також ми писали про салат «Генеральський» — простий рецепт заготовки на зиму з елементарних продуктів.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро