Салат із яйцями та сухариками — це смачно і просто. Сухарики для його приготування можна взяти готові (магазинні) або приготувати їх самостійно в духовці. Багато часу процес не займе.
Інгредієнти:
яйця курячі — 2 шт.;
сухарики — 30 г;
цибуля ріпчаста — 1 шт.;
морква — 1 шт.;
олія — 25 мл;
майонез — 2 ст. ложки;
часник — 1 зубчик.
Приготування.
Поставити варитися яйця. Очистити морквину та цибулю. Морквину натираємо, а цибулину нарізаємо кубиками.
На сковороду вливаємо олію і підігріваємо її. Моркву та цибулю перекласти на сковороду. У процесі смаження перемішати, щоб овочі не підгоріли. Морквину та цибулю пасерувати до м'якості.
Пасеровані овочі перекласти в миску.
Очистити від шкаралупи варені яйця. Нарізати їх та переправити в миску до овочів.
Часник очистити і пропустити його через часникочавилку чи подрібнити на тертці.
У салат із яєць із морквою та цибулею додати сухарики.
Салат із сухариками заправити майонезом. Можна трохи приправити салат сіллю.
Перемішати інгредієнти яєчного салату.
Смачний та простий салат із яйцями, сухариками й овочами готовий. Відразу ж подавати салат із сухариками на стіл.
Також ми розповідали, що не всі яйця однаково корисні: на що дивитися при купівлі.