Із сезонних овочів можна приготувати дуже смачний салат.
Інгредієнти:
баклажан — 2 шт.;
помідор — 2 шт.;
сир — 200 г;
кінза — 1 пучок;
олія — для смаження;
йогурт натуральний — 3 столові ложки;
сіль за смаком.
Приготування.
Спочатку підготувати баклажани: вимити, порізати на великі кубики зі стороною приблизно 1,5 см і залити підсоленою водою на 10 хв, щоб пішла гіркота.
Потім воду потрібно злити, баклажани обсушити й обсмажити на олії до золотистого кольору. Баклажани викласти на паперовий рушник, щоб пішла зайва олія.
Помідори помити й порізати на кубики такого ж розміру, що й баклажани.
Сир можна порізати трохи дрібніше. Кінзу вимити й нарубати, залишивши кілька гілочок для прикраси.
З'єднати всі інгредієнти в салатниці, посолити за смаком та заправити йогуртом.
Перемішати.
Все, салат готовий.
Перед подачею прикрасити його кінзою, що залишилася.
Також ми розповідали про ідеальний легкий сніданок: просто, смачно і корисно.