Рисовий суп із куркою та перцем завдяки легкості у приготуванні є чудовим вибором для зайнятих господарок, які хочуть швидко приготувати смачну їжу.
Інгредієнти:
курка — 350 г;
вода — 1,5 л;
картопля — 2 шт.;
морква — 0,5 шт.;
цибуля — 0,5 шт.;
перець солодкий болгарський — 0,5 шт.;
олія — 30 мл;
рис — 1/3 склянки;
сіль — до смаку;
мелені спеції — до смаку;
лист лавровий — 1 шт.;
зелень — до смаку.
Приготування.
Шматки курки промити, перекласти в каструлю, варити до готовності. М'ясо витягнути з каструлі, а сам бульйон посолити. Коли куряче м'ясо охолоне, нарізати його шматочками та повернути в каструлю.
Картоплю для рисового супу нарізати брусочками. Заготівлю перекласти в бульйон, варимо до напівготовності.
Завантажити в бульйон промитий рис, відміряний у потрібній кількості.
Натерти моркву, покришити цибулю шматочками, подрібнити болгарський перець.
Інгредієнти пасерувати на сковороді в олії.
Засмажку додати в суп.
Коли всі інгредієнти в супі будуть готові, приправити його меленими спеціями, кинути лавровий лист і доповнити подрібненою зеленню. За необхідності досолити.
Смачний, простий у приготуванні рисовий суп із куркою готовий. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.