Догори
Дати відгук

Рисовий суп із куркою та перцем — смачний і простий у приготуванні

Чудовий вибір для зайнятих господарок, які хочуть швидко приготувати смачну та здорову їжу.

1 хв на прочитання18 Вересня 2024, 07:24
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Рисовий суп із куркою та перцем завдяки легкості у приготуванні є чудовим вибором для зайнятих господарок, які хочуть швидко приготувати смачну їжу.

Інгредієнти:

курка — 350 г;

вода — 1,5 л;

картопля — 2 шт.;

морква — 0,5 шт.;

цибуля — 0,5 шт.;

перець солодкий болгарський — 0,5 шт.;

олія — ​​30 мл;

рис — 1/3 склянки;

сіль — до смаку;

мелені спеції — до смаку;

лист лавровий — 1 шт.;

зелень — до смаку.

Приготування.

Шматки курки промити, перекласти в каструлю, варити до готовності. М'ясо витягнути з каструлі, а сам бульйон посолити. Коли куряче м'ясо охолоне, нарізати його шматочками та повернути в каструлю.

Картоплю для рисового супу нарізати брусочками. Заготівлю перекласти в бульйон, варимо до напівготовності.

Завантажити в бульйон промитий рис, відміряний у потрібній кількості.

Натерти моркву, покришити цибулю шматочками, подрібнити болгарський перець.

Інгредієнти пасерувати на сковороді в олії.

Засмажку додати в суп.

Коли всі інгредієнти в супі будуть готові, приправити його меленими спеціями, кинути лавровий лист і доповнити подрібненою зеленню. За необхідності досолити.

Смачний, простий у приготуванні рисовий суп із куркою готовий. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.