Догори
Дати відгук

Риба, запечена під сиром: більшу частину роботи зробить духовка

Можна використовувати будь-яке рибне філе, яке є напохваті, а інгредієнти легко знайти в будь-якому магазині.

1 хв на прочитання26 Квітня 2025, 07:24
Фото: Максим Нікітін Фото: Максим Нікітін
Поділитись:

Риба, запечена під сиром — чудовий варіант швидкої вечері, адже підготовка займає мінімум часу, а більшу частину роботи зробить духовка. Риба, приготовлена за цим рецептом, виходить соковита й ніжна, а помідори та розплавлений сир додають страві яскравого смаку. До того ж це універсальний варіант: ви можете використовувати будь-яке рибне філе, яке є напохваті, а інгредієнти легко знайти в будь-якому магазині.

Інгредієнти:

філе будь-якої риби — 500 г;

твердий сир — 200 г;

сметана — ½ склянки;

помідори — 2 шт.;

сіль, перець — до смаку;

лимонний сік — за смаком.

Приготування.

Рибу розморозити, помити, порізати, посолити й поперчити. Збризнути лимонним соком і так витримати хоча б годину.

Після цього викласти рибу на деко, змастити кожну рибину сметаною. Зверху викласти шматочки помідорів і потерти твердим сиром.

Запікати 20-25 хвилин при температурі 180 °С.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Фото: Детектор медіа
Новий Віце-прем'єр-міністр та Міністр культури: ВР призначила Тетяну Бережну
1 хв на прочитання41 хвилину тому
Гороскоп на 22 жовтня 2025 року
Гороскоп для всіх знаків зодіаку на середу, 22 жовтня 2025 року
3 хв на прочитання55 хвилин тому
Фото ілюстративне
Лише година недосипу впливає на апетит і вагу, встановили дослідники
1 хв на прочитаннягодина тому
Президент Володимир Зеленський заявив, що Росія щодня атакує українську енергетику
"Терор холодом і знищення цивільної інфраструктури" - президент про хід відновлення енергопостачання
1 хв на прочитання2 години тому
Екологічний податок: які регіони платять найбільше, а кого тимчасово звільнили
1 хв на прочитання3 години тому
На Кіровоградщині знайшли унікальний кам’яний степ із червонокнижними рослинами
1 хв на прочитання4 години тому
21 жовтня — Всесвітній день профілактики йододефіциту: чому цей мікроелемент критично важливий
1 хв на прочитання6 годин тому
Білі халати на передовій: 21 жовтня — день тих, хто зберігає здоров’я ліками
1 хв на прочитання7 годин тому