- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Риба з картоплею та помідорами — недорогий обід у мультиварці
Риба з картоплею та помідорами — недорогий обід у мультиварці
Таку страву можна подати й на свято.

Важко уявити ситний обід без картоплі, а якщо ще й із рибою, то можна подати таку страву й на свято. Головне — гарно оформити, для цього можна посипати свіжою зеленню, сиром або просто акуратно викласти на тарілку. Урізноманітнити запечену рибу з картоплею можна грибами, наприклад, печерицями. Не обов’язково використовувати скумбрію — підійде й хек, минтай, тріска чи будь-яка інша риба, залежно від ваших уподобань. Помідор краще попередньо обдати водою, щоб позбутися шкірки.
Інгредієнти:
картопля — 5 шт.;
помідор — 1 шт.;
скумбрія — 2 шт.;
вода — 1 склянка;
спеції, ароматні трави — до смаку.
Приготування.
Нарізати кубиками картоплю та викласти на дно чаші. Зверху викласти шматочки скумбрії та порізані томати.
Залийте водою, посипати спеціями й увімкнути на 30 хвилин, режим «Тушкування».
Більше новин читайте на GreenPost.







