Догори
Дати відгук

Риба з картоплею та помідорами — недорогий обід у мультиварці

Таку страву можна подати й на свято.

1 хв на прочитання6 годин тому
Фото: Максим Нікітін Фото: Максим Нікітін
Поділитись:

Важко уявити ситний обід без картоплі, а якщо ще й із рибою, то можна подати таку страву й на свято. Головне — гарно оформити, для цього можна посипати свіжою зеленню, сиром або просто акуратно викласти на тарілку. Урізноманітнити запечену рибу з картоплею можна грибами, наприклад, печерицями. Не обов’язково використовувати скумбрію — підійде й хек, минтай, тріска чи будь-яка інша риба, залежно від ваших уподобань. Помідор краще попередньо обдати водою, щоб позбутися шкірки.

Інгредієнти:

картопля — 5 шт.;

помідор — 1 шт.;

скумбрія — 2 шт.;

вода — 1 склянка;

спеції, ароматні трави — до смаку.

Приготування.

Нарізати кубиками картоплю та викласти на дно чаші. Зверху викласти шматочки скумбрії та порізані томати.

Залийте водою, посипати спеціями й увімкнути на 30 хвилин, режим «Тушкування».

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.