- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Риба у картопляному «кожушку» — несподіваний і простий рецепт
Риба у картопляному «кожушку» — несподіваний і простий рецепт
Хочете вигадати щось нове?

Риба смажена у клярі, у борошняній паніровці чи сухарях… Ви вважаєте, що всі ці рецепти дуже банальні, і хочете вигадати щось нове? Значить, саме час приготувати рибу у «кожушку» з картоплі.
Інгредієнти:
філе будь-якої риби — 500 г;
сирі картоплини — 4–5 шт.;
яйця — 2 шт.;
лимонний сік — 2 ст. л.;
сіль, перець, зелень — до смаку;
соняшникова олія — для смаження.
Приготування.
Підготувати рибу: філе помити, порізати на порційні шматки, розмішати з сіллю, перцем і лимонним соком.
Почищену картоплю потерти на грубу тертку й відтиснути сік.
Яйця збити й посолити.
Кожен шматок риби покласти у яйця, потім обгорнути у терту картоплю, притискаючи її пальцями до шматків філе. Тоді покласти у розігріту олію.
Смажити, поки кожен шматок зарум’яниться з обох боків.
Більше новин читайте на GreenPost.







