- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Рулет із лаваша з сиром, шинкою та морквою — готується кілька хвилин
Рулет із лаваша з сиром, шинкою та морквою — готується кілька хвилин
Його слід подавати відразу після приготування.
Рулет із лаваша з сиром, шинкою та морквою готується дуже швидко, а проте це страва, яка може прикрасити святковий стіл.
Інгредієнти:
лаваш — 2 шт.;
шинка — 200-250 г;
сир твердий — 100 г;
сир плавлений — 180 г;
морква корейська — 200 г;
кріп — 2 гілочки;
петрушка — 2 гілочки;
часник — 3 зубчики;
майонез — 100 г.
Приготування.
Лаваші розрізати навпіл. Половинку змастити майонезом і покласти нарізану смужками шинку.
На шинку покласти наступний лаваш і знову промастити його майонезом. На майонез покласти шар корейської моркви. На моркву покласти знову пласт лаваша.
До плавленого сиру додати дрібно покришену зелень і подрібнений часник. Цим соусом змастити лаваш.
На соус покласти нарізаний смужками твердий сир і дрібно нарізану зелень.
Згорнути лаваш у щільний рулет і нарізати на порційні шматочки. Рулет із лаваша з сиром, шинкою та морквою подавати відразу після приготування.
Також ми розповідали про рулет із лаваша з овочами та сосискою — швидко, просто і смачно.