Розсольник, який можна зберігати всю зиму

1 хв на прочитання05 Листопада 2022, 16:09

Важка зима та вимушені відключення електроенергії змушують замислитися над тим, щоб закрутити в банки готові страви.

Не лише очікування важкої зими, а й вимушені відключення електроенергії змушують замислитися над питанняи приготування їжі та зберігання готових продуктів. Зокрема варто закрутити в банки готові супи. Наприклад, розсольник.

Інгредієнти:

перлова крупа — 2,5 cклянки;

свіжі огірки — 0,5 кг;

квашені огірки — 0,5 кг;

морква — 0,5 кг;

цибуля — 0,5 кг;

помідори — 4 шт.;

часник — 5 зубців;

сіль — 1 столова ложка;

цукор — 2 чайні ложки;

зелень петрушки та кропу.

Приготування.

Перловку відварити до готовності.

Моркву та цибулю пересмажити.

Помідори подрібнити блендером.

Додати моркву із цибулею. Тушкувати хвилин 10-20.

Додати кислі огірки, нарізані брусочками. Тушкувати хвилин 10 і додати по черзі інгредієнти, що залишилися. Перловку та зелень в останню чергу.

Тушкувати 20 хвилин і розкласти по баночках.

Зберігати у підвалі.

Також ми розповідали про лінивий плов у рукаві: простий рецепт.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: