Коли вони посмажаться, а соковита начинка опиниться всередині кожного, млинці треба запекти під сметанним соусом.
Інгредієнти:
Для начинки потрібно:
Печериці 300 г
Цибуля ріпчаста 1 шт.
Часник, зубчики 2 шт.
Перець чилі подрібнений 15 г
Орегано сушене 1 ч. л.
Оливкова олія 2 ст. л.
Сир з пліснявою 150 г.
Для соусу потрібно:
Сметана 30% 300 г
Сир з пліснявою 50 г
Яйця 1 шт.
Приготування:
Для млинців яйця змішати з борошном і цукром, поступово ввести молоко, потім олію і сіль, перемішати. Залишити на 15-30 хвилин відпочити. Смажити млинці на розігрітій сковороді.
Для начинки цибулю і часник подрібнити. Печериці нарізати.
Пасерувати цибулю, часник і чилі до м’якості, потім додати гриби, сіль і прянощі та готувати, доки з грибів не випарується вода.
Трохи остудити, додати розкришений сир і перемішати. За бажанням можна додати рубану зелень петрушки, копчену паприку або інші прянощі.
Для соусу змішати всі інгредієнти:
У млинці загорнути начинку, викласти їх у форму, застелену пергаментом або змащену олією, зверху вилити соус, присипати тертим сиром.
Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин, доки сир не зарум’яниться.