Рецепт запечених млинців з блакитним сиром і грибами

1 хв на прочитання04 Грудня 2022, 22:15

Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин

Коли вони посмажаться, а соковита начинка опиниться всередині кожного, млинці треба запекти під сметанним соусом.

Інгредієнти:

Для начинки потрібно:

Печериці 300 г

Цибуля ріпчаста 1 шт.

Часник, зубчики 2 шт.

Перець чилі подрібнений 15 г

Орегано сушене 1 ч. л.

Оливкова олія 2 ст. л.

Сир з пліснявою 150 г.

Для соусу потрібно:

Сметана 30% 300 г

Сир з пліснявою 50 г

Яйця 1 шт.

Приготування:

Для млинців яйця змішати з борошном і цукром, поступово ввести молоко, потім олію і сіль, перемішати. Залишити на 15-30 хвилин відпочити. Смажити млинці на розігрітій сковороді.

Для начинки цибулю і часник подрібнити. Печериці нарізати.

Пасерувати цибулю, часник і чилі до м’якості, потім додати гриби, сіль і прянощі та готувати, доки з грибів не випарується вода.

Трохи остудити, додати розкришений сир і перемішати. За бажанням можна додати рубану зелень петрушки, копчену паприку або інші прянощі.

Для соусу змішати всі інгредієнти:

У млинці загорнути начинку, викласти їх у форму, застелену пергаментом або змащену олією, зверху вилити соус, присипати тертим сиром.

Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин, доки сир не зарум’яниться.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: