Рецепт солоного кабачкового печива

1 хв на прочитання04 Грудня 2022, 09:11

Просто змішуйте інгредієнти

Солоне кабачкове печиво — це смачна і легка закуска, приготовлена із суміші тертих кабачків, сирів рикоти і пармезану, базиліку і панірувальних сухарів. Просто змішуйте інгредієнти до отримання тягучої маси, з якої формується печиво, а потім випікайте його в духовці протягом 30 хвилин.

Інгредієнти:

Приготування:

Помийте, обсушіть і натріть кабачки на грубій терці у миску. Посоліть, перемішайте і залиште на 10 хвилин. Цей крок дозволить видалити зайву рідину з кабачків, тож тісто не буде занадто м’яким.

Після закінчення часу відтисніть з кабачків сік, перекладіть їх в іншу миску і змішайте з рикотою, панірувальними сухарями, тертим пармезаном, подрібненим базиліком і перцем.

З кабачкової суміші сформуйте кульки потрібного розміру.

Викладіть кульки на деко, застелене пергаментним папером, на невеликій відстані одна від одної. Змастіть збитим жовтком і запікайте в духовці при 190°C 30 хвилин. Дістаньте з духовки, охолодіть і насолоджуйтесь!

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: