Рецепт, що нагадає дитинство: варення з яблук із червоною смородиною

1 хв на прочитання22 Квітня 2024, 21:22
Варення з яблук із червоною смородиною

Червона смородина – 1,5 кг, цукор – 1,1 кг, яблука – 3 кг.

Консервація - це процес збереження їжі шляхом обробки її спеціальними методами для збереження її свіжості, смаку та поживних властивостей на тривалий час. Цей процес дозволяє зберегти продукти безпечними для споживання протягом тривалого періоду часу.

Червона смородина – 1,5 кг, цукор – 1,1 кг, яблука – 3 кг.

Смородину перебрати й очистити від гілочок, засипати цукром і залишити, щоб ягода пустила сік.

Тим часом очистити і нарізати яблука. Потім смородину поставити на плиту, нагрівати, помішуючи, щоб не пригоріла.

Коли сироп з ягодами почне закипати, всипати яблучні часточки. Нагрівати суміш ще деякий час, постійно помішуючи, щоб яблука рівномірно розподілилися у сиропі. Варити варення до готовності.

Після розподілити по банках.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: