Основа:
Суфле:
Желе:
Для початку замочуємо желатин згідно з інструкцією на пакуванні. Готуємо основу. Печиво подрібнюємо в блендері. Додаємо заздалегідь розтоплене вершкове масло та ще раз перебиваємо.
Використовуємо форму діаметром 18-20 сантиметрів. Боки форми рекомендуємо застелити пергаментом, або харчовою плівкою, що легше було діставати. Ідеально використовувати кулінарне кільце. Висипаємо печиво. Утрамбовуємо ложкою чи стаканом з рівним дном. Прибираємо в холодильник.
З лимона знімаємо цедру за допомогою дрібної терки. Вичавлюємо сік та пропускаємо його через сито. Змішуємо сметану та кисломолочний сир. Додаємо цукор, цедру лимона, ванільний цукор, куркуму та сік лимона. Перебиваємо блендером. Додаємо желатин, що охолов та ще раз гарно перемішуємо. Виливаємо масу на основу з печива, відправляємо в холодильник до повного застигання.
Готуємо желе. Готуємо желатин за інструкцією на пакуванні. В гарячий желатин додаємо цукор, сік половини лимона. Гарно розмішуємо до повного розчинення цукру. Викладаємо на сметанно-сирну суміш нарізані кільцями лимони та заливаємо желе. Відправляємо в холодильник до застигання. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.