Рецепт ніжного шашлику на мінералці: коли потрібно швидко замаринувати м’ясо

1 хв на прочитання28 Липня 2023, 21:00
Фото: ТСН Шашлик потрібно їсти в обмежених кількостях

Мінеральна вода сприяє розм’якшенню м’язових волокон.

Такий рецепт шашлику врятує в тій ситуації, коли потрібно терміново приготувати м’ясо, а часу на тривалу підготовку страви немає. Мінеральна вода є нейтральним компонентом, що сприяє розм’якшенню м’язових волокон.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

Для цього рецепту найкраще підійде свинячий ошийок. М’ясо нарізаємо порційними шматками, до нього додаємо перець та мелений коріандр. Спеції додадуть шашлику приємного аромату і смаку. М’ясо поки не солимо.

У глибокому посуді ретельно змішуємо м’ясо і цибулю, заливаємо мінеральною водою. Важливо взяти саме сильногазовану, бульбашки газу допоможуть пом’якшити м’ясо. Залишаємо маринуватися мінімум на 4 години.

Перед тим, як нанизувати м’ясо на шампура, посоліть його.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: