Догори
Дати відгук

Рецепт на всі випадки життя: фаршировані яйця з оселедцевим паштетом

Обов’язково спробуйте здивувати всіх

1 хв на прочитання16 Березня 2023, 21:55
Поділитись:

Фаршировані яйця – відмінне рішення для святкового столу. Різноманітність всіляких начинок обмежується лише фантазією господині, і, якщо не полінуватися, а зробити хоча б 5-7 видів, у гостей просто очі порозбігаються. Головне тут, зварити яйця круто, це не менше 10 хвилин після закипання, і відразу ж помістити в холодну, а найкраще, крижану, воду.

Потім дати повністю охолонути. Завдяки цьому шкаралупа добре відійде від білка і яйця будуть виглядати презентабельно. Обов’язково спробуйте здивувати всіх цією простою і смачною закускою.

Інгредієнти:

  • яйце куряче – 4 шт.
  • філе оселедця в олії – 70 г.
  • масло вершкове – 50 г.
  • морква відварна – 1 шт.
  • сирок плавлений – 50 г.
  • сметана або майонез – 1 ч.л.

Яйця розрізати вздовж на дві частини, витягти жовтки. У чашу кухонного комбайна скласти шматочки слабосоленого оселедця, плавленого сирка, вершкового масла і моркви, жовтки, сметану. Прокрутити, поки не вийде однорідна паста. За допомогою кондитерського мішка наповнити яєчні половинки, прикрасити.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.