- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Рецепт на всі випадки життя: фаршировані яйця з оселедцевим паштетом
Рецепт на всі випадки життя: фаршировані яйця з оселедцевим паштетом
Обов’язково спробуйте здивувати всіх
Фаршировані яйця – відмінне рішення для святкового столу. Різноманітність всіляких начинок обмежується лише фантазією господині, і, якщо не полінуватися, а зробити хоча б 5-7 видів, у гостей просто очі порозбігаються. Головне тут, зварити яйця круто, це не менше 10 хвилин після закипання, і відразу ж помістити в холодну, а найкраще, крижану, воду.
Потім дати повністю охолонути. Завдяки цьому шкаралупа добре відійде від білка і яйця будуть виглядати презентабельно. Обов’язково спробуйте здивувати всіх цією простою і смачною закускою.
Інгредієнти:
- яйце куряче – 4 шт.
- філе оселедця в олії – 70 г.
- масло вершкове – 50 г.
- морква відварна – 1 шт.
- сирок плавлений – 50 г.
- сметана або майонез – 1 ч.л.
Яйця розрізати вздовж на дві частини, витягти жовтки. У чашу кухонного комбайна скласти шматочки слабосоленого оселедця, плавленого сирка, вершкового масла і моркви, жовтки, сметану. Прокрутити, поки не вийде однорідна паста. За допомогою кондитерського мішка наповнити яєчні половинки, прикрасити.