Догори
Дати відгук

Рецепт м’ясного омлета з часником

Готову страву посипаємо дрібно порізаною петрушкою

1 хв на прочитання20 Вересня 2023, 16:26
Поділитись:

Представляємо рецепт м’ясного омлету з часником, сиром, петрушкою, цибулею. Основні інгредієнти — м’ясний фарш (або м’ясо, нарізане дрібними шматочками), яйця. Готові страви можна посипати дрібно нарізаною петрушкою або дрібно порізаною зеленою цибулею.

З часником

Омлет з м’ясом і часником, інгредієнти:

  • 100 грамів м’ясного фаршу (може бути свинячий, курячий або яловичий)
  • 4 яйця
  • 100 грамів молока
  • 1 ріпчаста цибуля
  • 2 зубчика часника
  • щіпка солі
  • соняшникова олія, щоби пожарити.

Приготування:

  1. Піджарюємо до золотистого кольору на соняшниковій олії дрібно порізану цибулю.
  2. Додаємо до цибулі фарш, перемішуємо.
  3. Коли м’ясо буде готовим, додаэмо часник, солимо.
  4. Збиваэмо яйця з молоком, солимо.
  5. Додаємо яйце до цибулі і м’ясу.
  6. Жаримо до готовності.

Готову страву посипаємо дрібно порізаною петрушкою та зеленою цибулею.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost