- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Рецепт густого варення із чайної троянди
Смачна заготовка. Дуже добре використовувати як начинку для рогаликів чи додавати у макову масу при приготуванні завиванців із маком.
Інгредієнти
200 г. | |
400 г. | |
1 ч.ложка | |
| |
Розраховано на 15 порцій |
Перебрати пелюстки, обрізати білі кінчики, змолоти пелюськи на м‘ясорубці чи подрібниьи блендером разом з лимонним соком. Потім усе розтерти з цукром, довести до кипіння, проварити 1 хвилину і розфасувати у простерилізовані баночки.
Раніше ми писали: Як приготувати карпатське густе сливове повидло без цукру
Більше з розділу Агро
Чи можна мульчувати рослини тирсою: ось що радять досвідчені садівники (ФОТО)
В Україні засіяно вже понад 2 млн гектарів ярих зернових і зернобобових
Пандемія на підході: ВООЗ бʼє на сполох через поширення пташиного грипу H5N1
Як приготувати картопляні крокети: ідея смачного обіду
Два способи зробити так, аби перці рясно вродили
Безе на паличці (швейцарська меренга) — простий і оригінальний десерт лише з чотирьох інгредієнтів
Рецепти Великодня: як правильно збивати яйця з цукром
В Мінагро обговорили питання поставок насіння української кукурудзи на європейські ринки
Більше з GreenPost
20 квітня - Всеукраїнський день довкілля
На Одещині викрили браконьєра, який завдав збитки державі на суму більше мільйона гривень
Мангал із цегли власноруч (ФОТО)
Жирний язик: експерт розповідає, чому це небезпечно і як вирішити проблему
Цей біль може бути ознакою майбутнього інсульту: лікарі розповіли про симптоми
Топ-10 продуктів, які повинні бути у весняному раціоні
Туя західна Даніка — одна з найпопулярніших хвойних рослин у ландшафтному дизайні (ФОТО)
Весна набирає обертів, попереду Великдень: топ п'ять гарних місць для весняного пікніка у Києві