Догори
Дати відгук

Рецепт густого варення із чайної троянди

Розраховано на 15 порцій

1 хв на прочитання11 Вересня 2022, 15:56
Поділитись:

Смачна заготовка. Дуже добре використовувати як начинку для рогаликів чи додавати у макову масу при приготуванні завиванців із маком.

Інгредієнти

Пелюськи чайної троянди

200 г.

цукор

400 г.

лимонний сік

1 ч.ложка

 

Розраховано на 15 порцій

Перебрати пелюстки, обрізати білі кінчики, змолоти пелюськи на м‘ясорубці чи подрібниьи блендером разом з лимонним соком. Потім усе розтерти з цукром, довести до кипіння, проварити 1 хвилину і розфасувати у простерилізовані баночки.

Раніше ми писали: Як приготувати карпатське густе сливове повидло без цукру

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото: Ізмаїльська районна державна адміністрація
В Ізмаїльському районі Одещини розпочалися жнива, перші результати обнадіюють
1 хв на прочитання2 години тому
Чорниця та аґрус для здоров'я мозку
Чорниця та аґрус — формула молодості для мозку: як тренд на здоров'я змінює український ринок ягід
3 хв на прочитання5 годин тому
Фото: екстремальна посуха в Аргентині / Reuters
Українським аграріям презентували посібник з належної практики
2 хв на прочитання8 годин тому
Фото ілюстративне
Понад 1000 гектарів лісу на Волині та Рівненщині повернуто у державну власність
2 хв на прочитання9 годин тому
Загроза зрошенням на Одещині: занепад меліоративної системи несе ризики аграріям, екології та населенню
3 хв на прочитання13 годин тому
Непал: слабка біобезпека і курячі ферми, що породжують стійкість до ліків
3 хв на прочитання15 годин тому
На Волині фермер через суд повернув громаді 41 га землі
1 хв на прочитанняВчора
Секрети ідеального Молочного киселю від відомого шеф-кухаря
2 хв на прочитанняВчора
Більше з GreenPost