Догори
Дати відгук

Рагу з курячих сердечок на обід — простий, смачний і бюджетний рецепт

Підходить до будь-якого гарніру.

1 хв на прочитання14 годин тому
Фото: Максим Нікітін Фото: Максим Нікітін
Поділитись:

Рагу з курячих сердечок підходить до будь-якого гарніру, картоплі, гречки, макаронів чи іншої крупи, особливо якщо полити його томатно-соєвим соусом.

Помідори варто обдати окропом, аби позбутися шкірки, яка може прилипати під час вживання страви, чи використати томати у власному соку. Якщо у вас вийшов надто рідкий соус, додайте трішки крохмалю чи борошна — це допоможе зробити його трішки густішим. Перець чилі не варто додавати, якщо готуєте для дітей.

Інгредієнти:

курячі серця — 1 кг;

помідори — 300 г;

соєвий соус — 100 мл;

морква — 2 шт.;

цибулина — 1 шт.;

часник — 2–3 зубчики;

сіль, перець — до смаку;

спеції, мелений перець чилі — до смаку.

Приготування.

Очистити сердечка від жиру, плівки та згустків крові. Промитий субпродукт покласти на паперові рушники, щоб позбутися зайвої рідини.

Нарізати дрібно цибулю та часник, моркву — кільцями.

Смажити на невеликій кількості олії сердечка до випаровування рідини. Після цього додати сіль, перець, дрібку цукру та порізані моркву з цибулею.

Коли овочі стануть трішки м’які, кинути часник. Готувати 15 хвилин.

Додати порізані помідори, через 5-7 хвилин влити соєвий соус, посолити й додати перець чилі до смаку. Через 10 хвилин вимкнути вогонь.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.