Пишні сирники з манкою: простий рецепт на сніданок, приготування не потребує багато часу
Для приготування сирників у кожного на кухні є ці продукти – манка, домашній сир, яйця, цукор.
Сирники з манкою - це чудовий сніданок, смачний і ситний. Для цього простого рецепту вам знадобляться домашній сир, яйця, манка, цукор, родзинки. Ці інгредієти є чи не на кожній кухні і часу на проготування сирників потрібно зовсім небагато.
- 300 гр домашнього сиру
- 1 яйце
- 6 ст. л. манки
- 1 ст. л. цукру
- 50 гр родзинок
- 3 ст. л. олії
- сіль, ванільний цукор
Спосіб приготування:
- Перетираємо сир з яйцем та 2 ст. л. манки. Залишаємо масу на 15-20 хвилин для набухання манки.
- Промиваємо родзинки та підсушуємо.
- Додаємо у сирну масу ваніль, щіпку солі, цукор, родзинки й замішуємо тісто.
- Формуємо сирні кульки, притискуємо їх трішки та обвалюємо у манці.
- Смажимо на середньому вогні на олії.
Вам не обов'язково використовувати саме домашній сир, ви цілком можете купувати сир в супермаркеті. Проте, варто зважати на той факт, що текстура сирників дуже сильно залежить від жирності та структури сиру. Тому поексперементуйте і виберіть той сир, що смакуватиме вам найкраще.
За бажанням додайте родзинки. Подавайте зі сметаною, варенням, медом або фруктами.