- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Приголомшлива закуска для м’яса: хрусткі огірки з медом
Мариновані огірки з медом та гірчицею чудово підійдуть до будь-якого м’яса. Вони такі смачні, що їх з’їдають не дочекавшись шашлику! Готуються огірки швидко та без особливих клопотів. Вони дуже хрусткі та пахнуть літом.
Сьогодні ми поділимося інструкціями, як приготувати смачну закуску з огірків з медом.
Потрібно взяти:
- 500 г огірків;
- 25 мл олії;
- 1 столова ложка меду;
- 1 столова ложка діжонської гірчиці;
- 3 зубчики часнику;
- 1 столова ложка солі;
- 1 столова ложка оцту (9%);
- 40 г кропу;
- 1 гострий перець.
Приготування:
Огірки помити та нарізати досить товстими скибочками.
Гострий перець нарізати невеликими скибочками. Кріп та часник покришити.
У глибокій мисці змішайте огірки з перцем, кропом і часником. Додати олію.
Також додайте оцет, сіль, діжонську гірчицю та мед. Добре перемішайте.
Накрийте миску харчовою плівкою та залиште на 1,5 години. За цей час огірки потрібно перемішати 2-3 рази. Потім покладіть закуску до холодильника на 2 години.
Ось і все, хрустка закуска з огірків готова.
Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.