Догори
Дати відгук

Приголомшлива закуска для м’яса: хрусткі огірки з медом

Хрусткі та пахнуть літом.

1 хв на прочитання23 Січня 2024, 22:37
Закуска для м’яса: хрусткі огірки з медом Закуска для м’яса: хрусткі огірки з медом
Поділитись:

Мариновані огірки з медом та гірчицею чудово підійдуть до будь-якого м’яса. Вони такі смачні, що їх з’їдають не дочекавшись шашлику! Готуються огірки швидко та без особливих клопотів. Вони дуже хрусткі та пахнуть літом.

Сьогодні ми поділимося інструкціями, як приготувати смачну закуску з огірків з медом.

Потрібно взяти:

  • 500 г огірків;
  • 25 мл олії;
  • 1 столова ложка меду;
  • 1 столова ложка діжонської гірчиці;
  • 3 зубчики часнику;
  • 1 столова ложка солі;
  • 1 столова ложка оцту (9%);
  • 40 г кропу;
  • 1 гострий перець.

Приготування:

Огірки помити та нарізати досить товстими скибочками.

Гострий перець нарізати невеликими скибочками. Кріп та часник покришити.

У глибокій мисці змішайте огірки з перцем, кропом і часником. Додати олію.

Також додайте оцет, сіль, діжонську гірчицю та мед. Добре перемішайте.

Накрийте миску харчовою плівкою та залиште на 1,5 години. За цей час огірки потрібно перемішати 2-3 рази. Потім покладіть закуску до холодильника на 2 години.

Ось і все, хрустка закуска з огірків готова.

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото ілюстративне
АМКУ оштрафував дві компанії на 18,9 млн грн за змову на тендерах
1 хв на прочитання8 хвилин тому
РФ вдарила по портах Одещини дронами: пошкоджено цивільні судна та інфраструктуру
РФ вдарила по портах Одещини дронами: пошкоджено цивільні судна та інфраструктуру
1 хв на прочитаннягодина тому
Арбітражна суперечка в Єгипті: український постачальник не отримав оплату за 12 тис. тонн соняшникової олії
Арбітражна суперечка в Єгипті: український постачальник не отримав оплату за 12 тис. тонн соняшникової олії
1 хв на прочитання3 години тому
Україна та ЄС посилюють співпрацю у боротьбі зі смарагдовою ясеневою златкою
Україна та ЄС посилюють співпрацю у боротьбі зі смарагдовою ясеневою златкою
1 хв на прочитанняВчора
У Мукачеві на День святого Мартина відкрили міжнародний форум виноробів
1 хв на прочитанняВчора
День працівників сільського господарства України
1 хв на прочитанняВчора
Відновлення водних біоресурсів на Одещин: озеро Сасик зариблено молодим товстолобом
1 хв на прочитання15 Листопада 2025
Хліб і сир: гастрономічна пара, що святкує свою універсальність
5 хв на прочитання15 Листопада 2025